«

»

Koululaisten kesälomat lähestyvät

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Koululaiset ryntäävät kesälaitumille 4. kesäkuuta.

Tänään startattiin viimeinen kouluviikko ennen kesälomia. Jäljellä on siis enää viisi kouluaamua, kun kevätjuhlalauantai lasketaan.

Peipohjan ja Korkeaojan kouluille kyseessä ovat myös viimeiset kouluaamut, koska kesän alettua koulut lakkautetaan ja oppilaat siirretään Tulkkilan kouluun.

Uusi lukuvuosi alkaa 11. elokuuta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje