«

»

Nuorisojoukko rikkoi ikkunoita Harjavallassa

crash window photo

Harjavallan keskustassa rikottiin useasta kiinteistöstä ikkunoita lauantain vastaisena yönä.

Keskustan ala-asteeslla rikottiin kaksi ikkunaa, liikekeskuksen varastorakennukesta rikottiin 8 ikkunaa sekä kahdesta tyhjillään olevasta liiketilasta rikottiin neljä ikkunaa. Lisäksi Ilmarisenkadulta rikottiin varatorakennuksesta yksi ikkuna.

Poliisi epäilee, että teot liittyvät  toisiinsa. Poliisi tavoitti paikalta karkuun lähteneistä neljästä henkilöstä yhedn ala-ikäisen paikallisen nuoren, jonka lisäksi teosta epäillään kolmea muuta nuorta.

Kuva käyttäjältä brittreints

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje