«

»

Suomen Metsäkeskus aloittaa Huittisissa syksyllä

Kokemäen Voitoistentie. Kuva: Google Maps

Kuvituskuva. Kuva: Google Maps

Suomen Metsäkeskuksen Sastamalan sekä Euran toimistot suljetaan ja yhdistetään Huittisiin.

Yhteensä koko maassa suljetaan 28 toimipistettä. Sastamalan ja Euran toimipisteiden henkilöstö siirretään Huittisiin.

Sopivia toimitiloja etsitään tällä hetkellä ja toiminta Huittisissa on tarkoitus aloittaa syyskuussa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Lauttakylä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje