«

»

9-luokkalaiset torstaina Harjavaltaan elokuviin

Kuva käyttäjältä Simone Lovati

Kuva käyttäjältä Simone Lovati

Kokemäen yhteiskoulun 9-luokkalaiset lähtevät torstaina Harjavaltaan elokuviin.

Elokuvaksi on valittu Naapurit 2. Koulu alkaa normaaliin aikaan ja matkalle lähdetään busseilla yläpihalta. Mukaan voi ottaa pientä naposteltavaa tai ostaa sitä elokuvateatterin kioskilta.

Kulttuuriannin jälkeen palataan koululle syömään.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje