«

»

Karhuseudulta 63 824 euroa lapsille ja nuorille

Kuva: Leader Karhuseutu/ Facebook

Kuva: Leader Karhuseutu/ Facebook

Leader Karhuseutu tukee lasten ja nuorten vapaa-ajan investointeja yli 63 000 eurolla.

Investointihakemuksia saapui huhtikuun loppuun mennessä 28 kappaletta, joista 25 valittiin rahoitettaviksi. Investointien kokonaisarvo on noin 91 177 euroa ja tuen osuus 63 824 euroa.

Rahoja käytetään muun muassa frisbeegolf-rataan, uusiin soittimiin, urheiluvälineisiin, retkeilyreitteihin ja uimapaikkoihin.

-Tavallisissa Leader­hankkeissa tukimäärän minimi on 5000 euroa, joten pienet hankinnat ja rakentamiset jäävät silloin tuen ulkopuolelle. Pienten investointien rahoittaminen oli mahdollista, koska Karhuseutu kokosi pieniä tarpeita yhteen. Päästään tuon 5000 euron rajan yli ja yhdistykset voivat toteuttaa vaikka vain 500 euron välinehankintoja, kertoo hankeneuvoja Johanna Seppä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje