«

»

Poliisi valvoo päättäreitä tehostetusti

Poliisiauto. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Poliisi toivoo että koulujen päättymistä juhlittaisiin ilman päihteitä.

Lounais-Suomen poliisilaitos suorittaa tehostettua alaikäisten päihdevalvontaa 3.-5. kesäkuuta. Poliisi toivoo, että vanhemmat puhuisivat nuorten kanssa päihteiden vaaroista ja niiden laittomuudesta alle 18-vuotiaiden kohdalla.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje