«

»

Porin kaupunki aloittaa yt-neuvottelut

Porissa aloitetaan koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut. Kuitenkaan ketään ei ole tarkoitus irtisanoa, vaan säästöjä haetaan muilla keinoilla.

Porin tämän vuoden budjetin ennakoidaan ylittyvän 12 miljoonalla eurolla. Viime vuonna taas kaupunki teki kymmenen miljoonan alijäämäisen tilinpäätöksen.

Jos tarvittavia säästöjä ei muuten saada aikaan vaihtoehtona on henkilöstön lomauttaminen. Yt-neuvottelut alkavat 7. kesäkuuta ja koskevat kaikkia kaupungin palveluksessa olevaa noin 6 500 työntekijää.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje