«

»

Rahalahja ylioppilaalle – Ei kuitenkaan postitse

5811117104_cc763fbf10_ylioppilas

Posti muistuttaa, ettei kirjeessä saa lähettää rahaa tai muutakaan arvotavaraa.

Tavallisessa kirjeessä ei suositella lähetettäväksi rahaa. Arvokkaammat lahjat tulee lähettää postivakuutettuna lähetyksenä, joka myöskin maksaa enemmän.

Nyt ylioppilasjuhlien kynnyksellä rahaa sisältäviä kuoria on kuitenkin postin kuljetettavana huomattavasti. Sakkoa tai muuta rangaistusta rahan lähettämisestä ei tule. Mutta, jos kirje eksyy matkalla kukaan ei vastaa kadonneesta omaisuudesta.

Kuva käyttäjältä otavanopisto

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje