«

»

Satalinnan vastaanottokeskus kiinni syksyllä

Satalinnan sairaala

Kuva: Google Street View

Satalinnan vastaanottokeskus Harjavallassa lakkautetaan marraskuun loppuun mennessä.

Satalinnassa on majoitettu 260 henkilöä. Lisäksi suljetaan Huittisten alaikäisyksikkö, jossa on 40 asiakaspaikkaa.

Harjavallassa aiotaan turvapaikanhakijoiden määrä puolittaa jo syyskuussa.

Vastaanottokeskusten lakkautuksia perustellaan turvapaikanhakijoiden määrän vähentymisellä. Jotkut ennusteet kuitenkin sanovat, että lähi-idästä olisi pian tulossa toinen entistäkin suurempi turvapaikanhakija-aalto, johon ei ole lainkaan osattu varautua.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje