«

»

Ulvilan kaupunginhallitus erotettiin ja muodostettiin uudelleen

Kuva käyttäjältä steakpinball

Kuva käyttäjältä steakpinball

Ulvilan kaupunginhallitus erotettiin ja muodostettiin maanantai-iltana.

Uuden hallituksen kokoonpano ei paljoa eroa vanhasta. Ainoastaan kaksi edustajaa, eli kokoomuksen Tapani Kankaanpää ja Minna Juusela vaihdettiin Suvi Mykrä ja Antti Paala.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa edelleen Sdp:n Leena Jokinen-Anttila ja varapuheenjohtajaksi valittiin Kokoomuksen Tiina Ahonen. Lisäksi hallituksessa istuu Vasemmistoliiton ja Perussuomalaisten edustajat.

Hallituksen erottamisesta esityksen teki vihreiden Matti Lankiniemi. Asiasta tehty äänestys päättyi luvuin 19-16. Viime talvena hallituksen luottamusta pohdittiin valiokunnan esityksestä. Osa valtuutetuista oli tyytymättömiä hallituksen reagoimattomuuteen kaupungin huonoon taloustilanteeseen.

Samassa kokouksessa Ulvilan valtuusto päätti supistaa ensi kuntavaalien jälkeen valtuutettujen määrää. Ulvilan kaupunginjohtaja esitti valtuutettujen vähentämistä 35 edustajasta 27 edustajaan. Pienpuolueet, eli vasemmistoliitto ja kristillisdemokraatit vastustivat valtuuston pienentämistä. Äänestys päättyi kuitenkin suurten puoluiden voittoon äänin 23-12.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje