«

»

Varhaisperunoita jo koulujen päättäjäisjuhliin

Kuva: Wikipedia

Uusia perunoita. Kuva: Wikipedia

Varhaisperunoiden nosto on saatu käyntiin alkuviikolla maan eteläosissa.

Perunoiden ennustetaan ehtivän jo koulujen päättäjäisjuhliin. Nostot on aloitettu tänä vuonna hieman keskivertoa aikaisemmin.

Toukokuun lämpimät, vähätuuliset ja aurinkoiset säät ovat olleet ihanteellisia perunan kasvulle. Tällä hetkellä onkin odotettavissa hyvä perunakesä.

Ensimmäisiä varhaisperunoita kannatta etsiä suoraan tuottajilta sekä toreilta. Perunakilon hinta riippuu täysin markkinatilanteesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje