«

»

Haastepyöräily: Kokemäki johtaa kirkkaasti

Kuva: Outdoors Finland/ Flickr

Kuva: Outdoors Finland/ Flickr

Kokemäki johtaa Satakunnan haastepyöräilyä yli 5 000 asukkaan kuntien sarjassa.

Paikkakunnalla tehtiin toukokuun loppuun mennessä yli 12 126 kirjausta, eli asukaslukuun suhtautettuna 160 prosenttisesti.

Toisena tulee Huittinen, jossa asukaslukuun suhtautettuna tehtiin kirjauksia 109,3 ja kolmantena Harjavalta luvuin 108,5.

Pienempien kuntien sarjaa johtaa Karvia 175 prosentin kirjauksin.

Haastepyöräilykampanja jatkuu juhannukseen saakka. Nettiin sekä haastepyöräilyn kirjelaatikoihin on tehty jo yli 100 000 kirjausta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje