«

»

Rattijuoppo suistui ojaan hiljaisella nopeudella Sääksjärvellä

Kuva: Wikipedia

Kuva: Wikipedia

Kokemäen Sääksjärvellä suistui auto tieltä ulos hiljaisella nopeudella.

Suistuminen tapahtui suoralla tieosuudella tien oikealle puolelle ojaan. Autoa kuljetti sastamalainen mies, joka poliisin saapuessa paikalle oli jokseenkin liikuttuneessa tilassa.

Mies puhalsi kenttäseulontamittariin 2,25 promillea. Mies otettiin kiinni ja hänet toimitettiin jatkotutkimuksiin. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje