«

»

Mies heitti pullolla ja varasti hampurilaisen

Porin torin Hesburgerin kohdalla heitettiin miestä lasipullolla sunnuntaina.

Citypubin suunnalta tullut vihaisen oloinen mieshenkilö oli heittänyt toista miestä lasipullolla. Lasipullo osui oikealle puolelle suuhun vaurioittaen huulia ja hampaita. Heiton jälkeen tekijä ilmeisesti varasti uhrin hampurilaisen viereiseltä ikkunatasolta ja jatkoi matkaansa Eteläkauppatoria kohti.

Tekijä on noin 40-vuotias, todella hoikka, 160-165 cm pitkä ja käveli pienessä etukumarassa. Hän oli pukeutunut valkoiseen huppariin ja hänellä oli pieni leukaparta.

Porin poliisi pyytää tapauksen silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä puhelinnumeroon 050 4564963 tai 026237654.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje