«

»

Rattijuoppo kärähti Säkylän varuskunta-alueella

Kuva: Wikipedia

Kuva: Wikipedia

Säkylän varuskunta-alueen pääportilla sotilaspoliisien pitämässä puhallusratsiassa iltalomilta autolla palaamassa ollut mies puhalsi rattijuopumuksen ylittävät lukemat keskiviikkona.

Autossa oli ollut yhteensä kolme miestä, jotka olivat palaamassa lomilta. Vuonna 1996 syntynyt mieskuljettaja puhalsi 0,69 promillea ja myöhemmin vielä 0,36 mg/l. Tarkkuusalkometrikoe antoi tulokseksi 0,31 mg/l.

Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena.

Lisäksi auton 1996 syntynyt miespuolinen omistaja oli auton kyydissä ja luovuttanut avaimet kuljettajana toimineelle miehelle. Häntä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje