«

»

Pitkis-Sport leiriytyy Kokemäelle jo 53. kertaa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Suomen suurin lasten monipuolisen liikunnan leiri kohoaa Pitkäjärven maastoon heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

Leiri on järjestyksessä 53. Maanantaista perjantaihin alueella liikuu lähes 1500 lasta 250 kouluttajan ohjauksessa.

Uutuuslajeina tänä vuonna on maastopyöräily sekä keilailu, joka järjestetään Porissa, mutta leiriytyminen tapahtuu Pitkäjärvellä.

Suurin osa 48 lajileiristä on täynnä, mutta etenkin jääurheilussa on vielä runsaasti tilaa. Myöskin vapaaehtoisia tarvitaan vielä.

Vuoden leirin teemana on ”Vain leirielämää”. Leiriläiset opettelevatkin viikon ajan katoamassa olevia kansalaistaitoja, kuten teltassa nukkumista sekä omien astioidensa tiskaamista.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje