«

»

Kirkkovaltuusto hyväksyi seurakuntakeskuksen hankesuunnitelman

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen seurakunnan kirkkovaltuusto on hyväksynyt seurakuntakeskuksen remonttia koskevan hankesuunnitelman.

Hankesuunnitelman hyväksymisestä jouduttiin äänestämään, koska valtuutettu Jorma Jaakkola esitti, ettei suunnitelmaa hyväksyttäisi. Hyväksymistä vastusti myös kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hannu Heikola.

Äänestyksessä hylkäysesitys hylättiin äänin 3-13.

Hankesuunnitelman mukaisesti seurakuntakeskuksen katto korjataan vasta peruskorjauksen yhteydessä, vaikka välittömille korjaustoimille olisi jo nyt tarvetta.

Kustannusarvio hankkeella on noin 1,5 miljoonaa euroa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje