«

»

Kolumni: SPR vetoaa avoimien rajojen puolesta

Olen kokenut, että SPR on koko kansan hyväntekeväisyysjärjestö. Totuus onkin karvaampi. Se onkin puoluepoliittista agendaa ajava lobbausjärjestö, joka huijaa hyväuskoisten rahat.

Jo kauan on noussut puheenaiheeksi, kuinka suuri osa kerätystä rahasta SPR käyttää johtajien palkkoihin ja keräyskuluihin.

Nyt edellisten kohujen lisäksi SPR on alkanut lobbaamaan avoimien rajojen puolesta.

Kun hallitus on hieman kiristänyt linjaansa edes lähelle muiden EU-maiden tasoa, alkavat nämä ns. pakolaisjärjestöt ajamaan omaa agendaansa. Ei siinä mitään. Onhan ”hyvän tekeminen” heille hyvä bisnes. SPR kerää rahat niin lahjoituksina, perintöinä kuin valtiolta ja kunnilta ja käyttää VOK-toiminnan pyörittämiseen erityisesti vapaaehtoisia.

En nyt sano, että vika olisi SPR:n paikallisjärjestöissä, jotka ovat oikeasti ihmisten keskellä tekemässä hyvää suomalaisille lapsiperheille ja eläkeläisille, kuten Kokemäen paikallisosastonkin laita on. Puhun Punaisen Ristin pääjohdosta sekä kansainvälisestä toiminnasta.

Järjestö lobbaa nyt perheiden yhdistämisen puolesta. Onhan se kamalaa, että perheet hajotetaan. Mutta totuus onkin eri asia, kuin taru. Perheen yhdistäminen takaa, että kun yksi perheestä saa turvapaikan, voi hän tuoda maahan parikymmentä lasta ja islamilaisen tavan mukaan vielä pari vaimoa. Erityistapauksissa lupa voidaan myöntää vielä vanhemmille, siskoille, veljille ja muulle suvulle.

Perheenyhdistämisen matkakustannuksiin on voinut hakea avustusta maahanmuuttovirastolta. Kiintiöpakolaisten kohdalla matkakulut on aina maksanut suoraan valtio.

Maahanmuutto on aiheuttanut tähän menessä miljardiluokan kulut, samalla kun kaikesta leikataan. Toisin kuin lobbausjärjestöt yrittävät väittää, nyt on aika laittaa vastakkain suomalaiset ja muualta tulleet muukalaiset, ja varsinkin ne, jotka ovat ilman syytä ja lupaa laittomasti maassa, eli suuri osa nykyisestä pakolaisturvasta, jotka tavoittelevat parempaa elintasoa. En sano, että joillakin ei olisi hätä, ja niille, jotka apua tarvitsevat kyllä saavat edelleenkin turvapaikan.

Lakeja tulee kiristää, jotta vain apua tarvitsevat pääsisivät maahan, jotta voisimme auttaa heitä entistä paremmin. Monet kielteisen päätöksen saaneet voivat oleskella laittomasti maassa vielä vuosia eläen rikoksilla. Lisäksi he menevät mielummin suomalaisen vankilan täyshoitoon kuin kotimaahansa töihin.

SPR:n ei tule sekaantua puoluepolitiikkaan. Niin kutsuttu ”ihmisoikeuksien puolustaminen” on myöskin poliittinen agenda. Ihmisoikeudet ovat tärkeitä, mutta voiko Suomi oikeasti valvoa, että ne toteutuvat koko maailmassa?

Nyt monet poliitikot keräävät irtopisteitä itkemällä näiden perheenyhdistämisten puolesta. Sekin on politiikkaa.

6 comments

Hyppää kommentti lomakkeelle

 1. Sam

  Totta joka sana. Milloin ns. päättäjät heräävät tähän, silloinko kun on jo liian myöhäistä?

 2. Repe53

  Perheenjäsen pitää aina yhdistää sinne, missä muu perhe on.

 3. Niin_No

  Asiaa,tilanne on suomalaisten kannalta hirvittävä.

 4. HarriK

  Artikkeli on 100% oikeassa. Ensin haaskalle meni Katainen ja Rehn, ja muut kuten suurin osa MEPeistä, sitten muut jotka ovat myyneet Suomen kansallis varoja pilkkahintaan, siitä seurasi pakolais virta josta hyötyvät useat poliitikot ja virkamiehet törkeästi hyväksikäyttäen etuoikeuksiaan. Nyt siis nämä samaiset ryhmittymät, kuten SPR yrittävät lobata täysin itsekkään ja vain omia etuja ajavaa poliittista propagandaa missä Suomi ja suomalaisten veronmaksajien rahat imetään kuiviin edes välittämättä kantaväestön olotilasta. Tilanne on nyt paisunut niin paljon ja on selvää että tämä on vain yksi iso puhallus missä suomalaiset ja maahanmuuttajat ajetaan kahteen leiriin. Tosiasia on myös, mamu tulee täysin vieraasta kulttuurista ja näkee itsekin että tästä ei tule mitään. Meistä ei tule muslimia. Eli nyt tilanne on nyt se että nämä välistävetäjät eivät oikeasti ole kiinnostuneita mamuista sen enempää kuin suomalaisista, vaan ainoastaan rahasta. He saavat rahat ja suomalaisille jää täysin rahaton, puhtaaksi kynitty maa joka on velkaa 100 + Miljardia. Tämä on totuus.

 5. Jarmo Löfgren

  Kaikki SOS:n nuolemat pakolaiset ulos maasta HETI.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje