«

»

Korkeaojan koulu myytiin kyläyhdistykselle

Korkeaojan koulu.

Korkeaojan koulu.

Korkeaojan Vapaa-aikakerho osti 10 500 euron hinnalla kyläkoulun.

Kyläyhdistykselle koulurakennus on tärkeä toiminnan keskipiste. Ensiksi yhdistys taisteli viimeiseen asti koulun toiminnan jatkumisen puolesta, ja kun lopulta kyläläisten vastustama kouluverkkoselvityksen pohjalta tehty lakkautuspäätös toteutui, ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin yrittää ostaa koulurakennus.

Kyläyhdistyksen kauppaluonnos sai kaupunginhallituksen yksimielisen hyväksynnän. Kuitenkin kritiikkiä kaupan johdosta on esiintynyt, sillä vapaata tarjouskilpailua ei koulusta järjestetty. Tästä on toimituksemmekin saanut useita yhteydenottoja.

Esimerkiksi Kuurolan koulu myytiin yksityiselle eikä järjestetty kyläyhdistykselle vastaavanlaista alihinta-etuosto-oikeutta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje