«

»

14-vuotias kolaroi mopolla

14-vuotias kolaroi mopolla Säkylän Torotien ja Säkyläntien kevyenliikenteen alikulun seinään.

Mopoa kuljettanut nuori poika loukkasi itsensä törmäyksessä. Alkoholilla ei ole osuutta onnettomuuteen. Mopo oli poistettu rekisteristä, eikä kuljettajalla nuoresta ijästään johtuen ollut ajo-oikeutta.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, ajoneuvorikkomuksena sekä liikennerikkomuksena.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje