«

»

Harjavallassa järjestetään luento taiteesta

Kuva: Wikipedia

Pekka Halonen tunnetaan erityisesti erivuodenaikojen maisemien maalaajana. Oheinen maalaus on vuodelta 1919. Kuva: Wikipedia

Harjavallassa pidetään perjantaina taideluento.

Myllykatu 10:n suurluokassa järjestetään 29.7. kello 18.00 alkaen maksuton yleisöluento taidemaalari Pekka Halosen maalauksista ja elämästä.

Luennoimassa on FM Tuula Palmunen-Saari.

Luennolla perehdytään Suomen taiteen suurnimien ensimmäiseen kansanmieheen. Halonen oli köyhän maanviljelijän poika.

Halonen tunnetaan varsinkin eri vuorokaudenaikoihin ja -säihin keskittyvistä maalauksistaan sekä alttaritauluista. Pekka Halonen syntyi vuonna 1865 ja menehtyi 68-vuotiaana vuonna 1933.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje