«

»

Helteet jatkuvat mutta myös sadetta on tulossa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ilmatieteen laitoksen paikallisennuste Kokemäelle on aurinkoista luettavaa.

Tänään elohopea on mittausasemalla kohonnut jo lähes 24 lämpöasteeseen, ja samanlaista säätä ennustetaan myöskin huomiselle.

Perjantai-aamulle ennustetaan sadetta, mutta iltapäivällä suurella todennäköisyydellä poutaantuu ja lämpötilatkin kohoavat jo lähelle hellerajaa, 23 asteeseen. Lauantain ennuste onkin sitten jo hieman synkempi, sadetta ja lämpötila 19 astetta.

Ennuste tarkentuu ajan myötä, sillä Suomen kesäsään ennustaminen on hyvinkin vaikeaa.

Kuitenkin, nautitaan nyt kuitenkin kesästä, kun se vielä on.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje