«

»

K-kauppias tarjoaa grillimakkaraa ja ilmapalloja

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen K-supermarketissa on maisteltavana lähellä tuotettuja paikallisia herkkuja perjantaina.

Esittelemässä tuotteitaan on muun muassa Juha Peltonen ja Marko Viljanen. Konsulentteja paikalla on Metsärannan Lihan ja Porin leivän puolesta.

Kauppias ja MTK-Kokemäki tarjoavat grillimakkaraa ja ilmapalloja kaupan pihassa perjantaina 29.7. kello 10-16.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje