«

»

Kortiton kaahasi huumeiden vaikutuksen alaisena

Luvian Niemenkyläntiellä jäi kiinni huumeiden vaikutuksen alaisena ajanut kuljettaja.

Porin poliisin partio pysäytti auton tiistaina kello 10.43. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Lisäksi autolle mitattiin nopeudeksi 80 km/h neljänkympin alueella sekä kuljettajalla ei ollut ajokorttia.

Vuonna 1982 syntynyttä kuljettajaa epäillään muun muassa rattijuopumuksesta ja koritta-ajosta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje