«

»

Lauantaina vietetään Kauvatsa-päivää

Kauvatsa-päivän yleisöä. Kuva: Markus Sainio

Kauvatsa-päivän yleisöä vuodelta 2014. Kuva: Markus Sainio

Kauvatsalla on tapahtumarikas päivä lauantaina.

Päivä alkaa toritapahtumalla, josta löytyy jokaiselle jotakin. Paikalla on muun muassa perinteinen vihtahuutokauppa, kasvomaalausta, poniajelua sekä kilpailuja.

Keskipäivällä arpajaiset, joissa pääpalkintona Jopo-polkupyörä.

Iltamissa juhlapuhujana on tohtori Pauliina Tuomi. Ohjelmassa lisäksi näytelmä, laulua ja runo. Iltamat alkavat kello 19.

-Karmarokkiin ehtii vielä kello 21:n jälkeenkin, toteaa lehteemme asiasta tiedotteen lähettänyt Hannele Laakso.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje