«

»

Sääksjärvi on säilynyt toistaiseksi levävapaana

Sääksjärvi. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Sääksjärvi. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Lounais-Suomessa sinilevähavaintoja on tehty useilla kymmenillä tarkkailupaikoilla.

Kuitenkin Kokemäen Sääksjärvi on säilynyt ilman levää, ilmenee ELY-keskuksen Järviwiki-palvelusta. Palvelun kautta löytyy jokainen Suomessa tehty levähavainto virallisilla tarkkailupaikoilla tai ihmisten tekemien ilmoitusten perusteella.

Sinilevää on hvaittu Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella yhteensä 28 vakioseurantapaikalla. Levähavaintoja on tehty muun muassa Köyliönjärven Yttilänottalla ja Isojärven Vähäselällä Pomarkussa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje