«

»

Satakunnassa yhteensä 14 430 työtöntä työnhakijaa

Satakunnan alueella laskettiin kesäkuun lopussa olevan yhteensä 14 430 työtöntä työnhakijaa.

Määrä on 1 280 enemmän edelliseen kuukauteen verrattuna. Vuoden takaisesta määrä on kuitenkin alentunut kolmellakymmenellä.

Työttömistä lomautettuna oli 1 220, ja heidän määränsä on vuoden takaiseen verrattuna lisääntynyt kolmellasadalla.

Työttömien osuus työvoimasta oli 14 prosenttia.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje