«

»

Vielä ehtii tutustumaan Kokemäen museoihin

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen museot ovat avoinna sunnuntaihin 31.7. asti.

Kokemäen maatalousmuseolla, Sonnilan kirkkotiellä, on opastukset ovat olleet heinäkuun ajan tiistaisin, mutta oppaan voi tilata muina aikoina paikalle soittamalla museopuhelimeen nro. 040 488 6292.

Ilman ennakkovarausta pääset kuitenkin vielä tutustumaan oppaan johdolla Ulkomuseoon, Kauvatsantie 161, vielä torstaina kello 10-17.

Ja jos pidät kiirettä, voit vielä ehtiä Pyhän Henrikin saarnahuoneelle oppaan johdatuksella tänään keskiviikkona kello 17 asti.

Museoihin on vapaa pääsy.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje