«

»

Henkilöauto törmäsi liikenteenohjauskärryyn

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Katulamppuja huollettiin Satakunnantiellä kuluneella viikolla. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Satakunnantiellä sattui tiistaina liikenneonnettomuus.

Kello 19.40 henkilöauto törmäsi liikenteenohjauskärryyn sekä siihen kytkettyyn pakettiautoon.

Liikenteenohjauskärry oli tiellä katulamppujen huoltotöiden johdosta ja sulki yhden kaistan.

Onnettomuudessa selvittiin ilman henkilövahinkoja. Henkilöautoa kuljettanutta vuonna 1945 syntynyttä naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje