«

»

Kauvatsa-päivän kilpailujen tuloksia

Kauvatsa-päivän yleisöä. Kuva: Markus Sainio

Kauvatsa-päivän yleisöä. Arkistokuva vuodelta 2014. Kuva: Markus Sainio

Kauvatsa-päivää vietettiin heinäkuun viimeisenä lauantaina tikkakisan ja ketjunheiton merkeissä.

Tässä päivän kilpailujen tulokset:

Tikkakisa:
Miehet:
1. Matti Ojala
2. Esa Rantanen

Naiset:
1. Tuula Ketola
2. Marita Lehtisalo
3. Raija Hakanpää

Ketjunheitto:
Miehet:
1. Matti Ojala
2. Esa Rantanen
3. Leo Hellman

Naiset:
1. Anitta Ojala
2. Marita Lehtisalo
3. Airi Rantanen

Nuoret:
1. Aino-Maria Levomäki
2. Enni Mieskoski
3. Hiippa Vuorela

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje