«

»

Sadetta ennustetaan myös alkuviikolle

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ilmatieteen laitoksella on edelleen voimassa sadevaroitus.

Ennusteen mukaan sateen todennäköisyys maanantai-aamuna on 60 prosenttia ja tiistai-aamulla 70 prosenttia. Myöskin keskiviikoksi, torstaiksi ja perjantaiksi ennustetaan sateita, runsaimmin perjantaiksi.

Ennuste on Kokemäelle.

Päivälämpötila nousee tänään 16 asteen tuntumaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje