«

»

Huittislaisisäntä etsii morsianta Maikkarilta

Maajussille morsian-ohjelmassa on emäntää etsimässä tällä kaudella myös huittislainen isäntä.

28-vuotias, Huittisten Huhtamossa sikatilaa pyörittävä Juho etsii hyvän itsetunnon omaavaa naista, jolla on omia tulevaisuuden suunnitelmia.

Ohjelman 9. tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla maanantaina syyskuun 12. päivänä kello 20.05.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje