«

»

Matalat korot eivät lisänneetkään velkaa

Satakunnan Osuuspankin Kokemäen konttori. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Osuuspankki. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Satakunnan Osuuspankki tuotti puolen vuoden aikana 3,3 miljoonaa euroa liikevoittoa.

Liikevoitto supistui 18,3 prosenttia viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Syynä tuloksen heikentymiseen oli rahan lainaamisen vähentyminen.

Vaikka matalilla koroilla pyritään kehottamaan ihmisiä ja yrityksiä ottamaan velkaa, kuluttamaan ja samalla velkaantumaan, ei asia ollutkaan niin yksinkertaista.

Ihmiset ja yritykset osaavat pitää varansa mahdollisen korkojen nousun kannalta.

Pankin omistaja-asiakkaiden määrä kasvoi alkuvuonna huomattavasti. Myöskin vakuutus- ja pankkiasioiden keskittäjien määrä on kasvanut.

Liiketuloksesta kertoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje