«

»

Perjantaista tulossa sateinen päivä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ilmatieteen laitoksen ennuste lupaa Kokemäelle perjantaiksi rankkojakin vesisateita.

Sateen ennustetaan alkavan jo aamuyöllä ja jatkuvan aamupäivälle asti. Kuitenkin sadepilviä näkyy kartalla vielä iltapäivän ja illan tunneillakin.

Päivälämpötilan ennustetaan kaikesta huolimatta kohoavan pariin kymmeneen asteeseen. Puolen päivän aikaan on aurinkoista, ehkä pilvistä, muttei sateista.

Lauantaiksi ja sunnuntaiksi ennustetaan aurinkoista säätä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje