«

»

Sataedu vähentää 55,5 henkilötyövuotta

Kuva: Sataedu

Sataedussa opiskelee noin 3 000 henkilöä. Kuva: Sataedu

Sataedu vähentää 55,5 henkilötyövuotta vuoden 2016 loppuun mennessä.

Kuluvan vuoden toukokuussa saatujen yt-neuvottelujen tuloksena ei ollut yhtään irtisanomisia. Neuvottelut koskivat niin matkailu, ravitsemus, talous kuin kone- ja metallialan työntekijöitä.

Kuitenkin työntekijöitä on irtisanottu tämän vuoden aikana, johtuen vuoden 2014 päätöksistä. Sataedu päätti tuolloin vähentää 55,5 henkilötyövuotta seuraavien kolmen vuoden aikana.

Tämän vuoden aikana, touko- ja kesäkuun vaihteessa, irtisanottiin neljä henkilöä, joista kolme opettajaa.

Sataedun työntekijämäärä on vähentynyt vuoden 2012 lopun 290 vakituisesta ja 140 määräaikaisesta työntekijästä  250 vakituiseen ja 60 määräaikaiseen.

Sataedussa opiskelee noin 3 000 henkilöä.

 

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje