«

»

Huittisissa vannotaan tänään sotilasvala

Kuva: Wikipedia

Kuva: Wikipedia

Huittisissa vannotaan perjantaiaamuna sotilasvala.

Porin prikaatin sotilasvalan vannomiseen odotetaan paria tuhatta varusmiesten omaista sekä muita asiasta kiinnostuneita.

Valaa on vannomassa noin 500 pioneeri- ja viestipataljoonan alokasta.

Huhkolan urheilukentällä kello 9 aloitetaan valapäivän tapahtumat. Valaparaati on kello 10 urheilukentällä ja kello 10.45-11.15. välisenä aikana joukot marssivat Huittisten keskustassa.

Lauttakylänkatu on suljettuna liikenteeltä vajaan puolen tunnin ajan. Paikalla on liikenteenohjaus.

Valapäivänä kaupunki suosittelee yleistä liputusta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje