«

»

Bensatankkeihin porattiin reikiä Pelttarilla

Kuva: Google Maps

Vahingonteko tapahtui Autotalo Pelttarin pihassa. Kuva: Google Maps

Huittisten Autotalo Pelttarin pihassa olleille autoille tehtiin ilkivaltaa.

Kahden pihassa olleen auton bensatankkeihin oltiin porattu reikiä. Vahinko huomattiin perjantaiaamuna, mutta tarkkaa ajankohtaa teolle ei ole.

Kokemäen poliisi pyytää vihjeitä tapahtuneen johdosta sähköpostitse tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje