«

»

Kuusi paloautoa sammuttavat palavaa viljasatoa

Harjavallan Kankaantiellä ilmoitettiin suuresta tulipalosta viljakuivurissa tiistaina aamupäivällä.

Satakunnan Kansa-lehden mukaan kuivurista alkoi nousta savua, jonka johdosta pelastuslaitos sai hälytyksen. Pelastuslaitoksen mediapalvelussa tulipalo on merkitty suureksi ja paikalle on lähetetty kuusi yksikköä.

Henkilövahingoilta tiettävästi vältyttiin.

Hälytys tuli kello 11.21.

1 comment

  1. Nimetön

    Ja jos halutaan kirjoittaa kieliopillisesti oikein, otsikko kirjoitetaan: ”Kuusi paloautoa sammuttaa…”.
    ”Kuusi” on yksikkö, silloin ei verbiäkään voi käyttää monikossa.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje