«

»

Hallintojohtajasta Teollisuuskylän uusi toimitusjohtaja

Kuva: Laura Karjalainen

Kuva: Laura Karjalainen

Kokemäen hallintojohtaja toimii syyskuun alusta myös Kokemäen Teollisuuskylä Oy:n toimitusjohtaja.

Kaupungin konserniyhtiön nykyinen toimitusjohtaja Markus Virtanen jatkaa kaupungin teknisenä johtajana ja Kokemäen Vesihuolto Oy:n toimitusjohtajana.

25-vuotias hallintojohtaja Mikko Löfbacka on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Siuntion ja Nurmijärven kunnissa ja Kauniaisten kaupungilla.

Hän asuu perheineen Porissa.

Tuore toimitusjohtaja pitää nopeaa valokuituyhteyttä elinvoiman luojana Kokemäelle.

Kokemäen Teollisuuskylä on rakentanut valokuidun Kokemäelle ja vastaa tätä nykyä sen ylläpidosta. Itse palveluoperaattori on asiakkaan valittavissa.

– Vaikka kiireisin vaihe, itse verkon rakentaminen, on ohi, työt eivät lopu kesken. Tavoitteena on kasvattaa verkon käyttöastetta ja lisätä tietoisuutta modernin tietoliikenneverkon monipuolisista käyttömahdollisuuksista. Liittyminen verkkoon on yhä mahdollista, uusi toimitusjohtaja kertoo.

Kokemäen Teollisuuskylä on solminut vastikään sopimuksen yhteistyöstä Pohjois-Satakunnan Seutuverkon kanssa. Tämä tiivistää pienten seutuverkkojen yhteistyötä.

Kaupungin konserniyhtiö on lisäksi yksi Kokemäen Jäähalli Oy:n omistajista sekä hallinnoi ja omistaa teollisuuskiinteistöjä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje