«

»

Lounais-Suomessa puhallutettiin 10 000 autoilijaa

Lounais-Suomen poliisi teki tehostettua rattijuopumusvalvontaa viime viikolla.

Tiistain ja lauantain aikana tehtiin lähes 10 000 puhalluskoetta moottoriajoneuvojen kuljettajille, joissa jäi kiinni 18 rattijuopumusepäilyä.

Lisäksi 67 kuljettajaa oli liikkeellä alkoholia nauttineena, muttei kuitenkaan rangaistavuuden rajan ylittävin lukemin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje