«

»

Yöllä enää alle neljä astetta lämmintä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Sumu häiritsi paikkakunnan ”aamuruuhkaa”. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäenjoen yllä leijui tänäaamuna jälleen paksu sumukerros.

Aamuruuhkan aikoihin, eli kello kahdeksan maissa sumu ylettyi vielä Tulkkilantiellekin.

Yön aikana lämpötila on käynyt Ilmatieteen laitoksen mittausasemalla paikkakunnalla kello 6:50 alimmillaan, eli 3,4 asteessa. Kello kahdeksalta lämpötila oli viitisen lämpöastetta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje