«

»

Alkuviikolla mitataan vielä kesäisiä lämpötiloja

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Elohopea on kohonnut maanantaina Kokemäellä 17 asteeseen. Loppuviikkoa kohti viilenee.

Ilmatieteen laitoksen mukaan koko maassa on tänään mitattu kesäisiä lukemia. Myös huomiseksi iltapäiväksi ennustetaan 18 astetta, mutta jo keskiviikoksi ennuste putoaa 11 asteeseen.

Viileää on myöskin torstaina ja perjantaina. Myöskin sateita ennustetaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje