«

»

Kaupunginjohtaja Siltala ei yltäne maakunnan johtoon

Reijo Siltala Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kaupunginjohtaja Reijo Siltala puhumassa kaupunginvaltuustolle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen nykyinen kaupunginjohtaja Reijo Siltala pääsi maakuntajohtajan haastatteluvaiheeseen, mutta siihen tyssäsikin matka maakunnan johtoportaaseen.

Maakuntahallitus teki päätöksen, että henkilöarviointiin etenevät Asko Aro-heinilä, Jukka Moilanen, Markus Ojakoski, Katja Palonen ja Kirsi Varhila.

Ainoana kokemäkeläistä edustusta on tuomassa Markus Ojakoski, joka toimi Kokemäen kaupunginjohtajana ennen Reijo Siltalan astumista virkaan. Ojakoski asuu kuitenkin nykyään Porissa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje