«

»

Risten koulu selvisi säästöhöylän alta

Kuva: Laura Karjalainen

Kokemäen kaupunginjohtajan sijaisena toiminut Mikko Löfbacka jätti asiasta eriävän mielipiteen. Kuva: Laura Karjalainen

Kokemäen hallintojohtaja jätti Risten koulun toiminnan jatkumisesta eriävän mielipiteensä pöytäkirjaan.

Risten koulun lakkauttamisesta ensi kesälomien alkaessa kannatti kolme edustajaa, eli kokoomuksen Pilvi-Sisko Godin ja keskustan Juhani Seppälä ja Riikka Huhtanen. Vasemmiston Juhani Oksanen äänesti tyhjää ja sd:n Marjatta Sutinen, Ari Prinkkala ja Paula Puronummi, perussuomalasiten Mikko Laiho ja keskustan Pertti Teini äänestivät lakkauttamista vastaan.

Valtuusto kuitenkin on tehnyt jo talouden tasapainotusohjelman yhteydessä periaatepäätöksen, jossa Risten koulu tultaisiin lakkauttamaan vuoden 2018 keväällä tai ensi keväänä.

Kuitenkin uuden päätöksen myötä Risten koulu on ainakin vuodeksi pelannut itselleen lisää aikaa.

Hallintojohtaja Mikko Löfbacka ehdotti, että Risten koulun lakkauttamista ehdotettaisiin valtuustolle. Äänestyksen pääteeksi kaupunginjohtajan viransijaisena ja esittelijänä toiminut Löfbacka jätti eriävän mielipiteen asiaan liittyen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje