«

»

Vanhempi mies putosi jäihin ja menehtyi

Kokemäen Sääksjärvellä jäihin eilen pudonnut pilkkijä on menehtynyt.

60-70 vuotias mies oli lähtenyt yksin pilkille. Miehen vaimo oli myöhemmin lähtenyt miehensä perään ja löytänyt miehen veden varasta.

Vaimo hälytti apua ja naapureiden avustuksella mies nostettiin jäistä rantaan.

Hypotermiasta kärsinyt mies kuljetettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan pelastushelikopterilla.

Jäihin pudonnut mies kuitenkin menhtyi elvytysyrityksistä huolimatta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje