«

»

Henkilöauto ulos Harjavallassa, kuskista ei tietoa

Harjavallassa Satakunnantiellä Hällinkadun risteyksen tuntumassa sattui henkilöauton ulosajo maanantain vastaisena yönä.

Kello 02.00 – 03.50 välisenä aikana henkilöauto oli ajanut ulos tieltä. Poliisi löysi paikalta hylätyn ajoneuvon, joka oli jälkien perusteella tullut Satakunnantietä pitkin Harjavallan keskustan suunnasta. Auto oli luisunut noin 50 metriä pientareella.

Auto törmäsi vasen kylki edellä puuhun. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje