«

»

Dokumentti: Mitä 90-luvulla oikeasti tapahtui

90-luvulla Suomi kärsi kovasta lamasta. Yrittäjiä ajettiin massakonkursseihin, pankkeja kaatui. Ihmiset menettivät työnsä, jotkut riistivät lopulta hengen itseltään.

Vakavaraisia toimivia yrityksiä kaatui. Alasajajina olivat niin pankit kuin valtiotkin. Lopulta Kansallisosakepankki ja Säästöpankki kaatuivat. Niiden raunioista muodostui Merita pankki, myöhemmin Nordea.

Valtio yritti pelastaa pankit, mutta epäonnistui. Kuitenkaan pankkeja ei laitettu maksamaan pankkitukiaan takaisin, vaan ne saivat jatkaa velallisen kyykyttämistä vastaisuudessakin.

Oheinen dokumentti on lyhyt mutta ytimekäs tietopaketti sinivalkoisesta kavalluksesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje