«

»

Kokemäelle voitto 24 h hiihdoista

Kuva: Lukijankuva

Kokemäkeläinen Tiina Valamaa voitti Vierumäen 24 h hiihtojen naisten sarjan.

20. tammikuuta järjestetyssä kisassa Valamaa hiihti vuorokauden aikana 262,8 kilometriä. Toiseksi naistensarjassa tuli Mia Miettinen 234 kilometrin tuloksella. Ainoastaan viisi osanottajaa ylti yli 200 km tulokseen.

Tiina Valamaa on saanut tunnustusta myös Kokemäellä, jossa hänet palkittiin vuonna 2016 vuoden naisurheilijana.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje