«

»

Lähteenmäen koululle valitaan uusi rehtori

Lähteenmäen koulun rehtorin tehtäviä hoitanut luokanopettaja on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle.

Uuden rehtorin on määrä aloittaa tehtävissään 1.8. alkaen. Lähteenmäen koulun opettajakunta on pitänyt 12. tammikuuta opettajainkokouksen, jossa on päätetty esittää koulun rehtoriksi Elina Kankaanpäätä.

Kokemäen sivistysjohtaja Leena Aalto-Setälä esittää, että opettajainkokouksen esityksen mukaan Elina Kankaanpää valittaisiin rehtoriksi. Kasvatus- ja opetuslautakunta tekee asiasta päätöksen huomenna tiistaina 14.2.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje