«

»

Lunta tulossa jälleen alkuviikosta

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kevät ei ainakaan nykyisten ennusteiden mukaan ole vielä täällä.

Ilmatieteen laitos ennustaa Kokemäelle lumisateita tiistaiksi ja keskiviikoksi. Myöskin luvassa on kovia yöpakkasia, kuten jo maanantain vastaisena yönä nähtiin.

Päivälämpötilojen ennustetaan kohoavan loppuviikolla jälleen plussalle, ja sataneiden lumien sulavan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje